Tuinontwerp voorbeelden in de praktijk

Alle informatie over het ontwerpen van een tuin bijeen

Je eigen tuin ontwerpen of toch een tuin- en landschapsarchitect inschakelen? Op deze pagina veel tips wanneer u besluit zelf aan de slag te gaan en voorbeeld ontwerpen. Indien u een bijdrage heeft voor deze rubriek, neem dan contact met ons op.

Tuinontwerp voorbeelden in de praktijk

In de projecten database per plaats van Landschapsarchitectuur.net zijn zeer veel open tuinen opgenomen. Hierdoor kunt u direct zien waar bij u in de buurt u voorbeeld tuinen in de praktijk kunt bekijken.
Bekijk hier de open tuinen projecten database

Tuinontwerp voorbeelden online

Op het internet zijn er reeds enkele websites die voorbeeld ontwerpen laten zien.

Siertuinen.info
Deze site is bedoeld om de mensen gratis wegwijs te maken wat betreft het aanleggen van een tuin.En niet alleen grote en dure tuinen maar ook kleine tuinen.We hebben het over het bestraten van tuinen, waaronder grote en kleine tegels, coble-stones, trommel stenen, enz enz. We gaan ook een schutting plaatsen. Plaatsen van graszoden. Plaatsen van water elementen. Vijvers maken. Maken van een vlonder enz, enz.

Tuintekeningen.nl
Voor het maken van uw eigen specifieke tuinontwerp zijn op deze website een aantal verschillende tuinontwerpen weergegeven. Deze ontwerpen kunt u eventueel gebruiken als idee voor uw eigen tuinontwerp.