Materialen diverse

Diverse leveranciers van materialenFrans Becx Tuinmachines
Frans Becx Tuinmachines B.V. in Moergestel is een snelgroeiende onderneming die zich met name richt op verkoop, reparatie, verhuur en ontwikkeling van tuin- en parkmachines en gereedschappen. Tot onze klantenkring behoren golfclubs, campings, overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven en vele particulieren.Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken zoals Iseki, Stiga, Wolf-Garten en Stihl, en importeur van Coupeco aanbouwheggenscharen, Belos werktuigdragers, en K-Vagnen aanhangwagens. Sinds 2007 zijn we onder de naam Becx Machines bezig met het ontwikkelen van eigen machines. Tevens zijn wij aangesteld als regionaal servicecentrum voor HONDA in de provincie Noord-Brabant.
Web: www.fransbecx.nl

 

ACO BV
Welkom bij ACO, toonaangevend in afwateringstechniek. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van Afwateringstechniek.
ACO biedt hoogwaardige producten en een goede service op het gebied van: Afwateren, zuiveren en verpompen.
Web: www.aco.nl

Bio Water Systems BV
Bio Water Systems is een bedrijf dat zich met name heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bewaarsystemen voor vissen, schaal- en schelpdieren. Een goede waterkwaliteit is van essentieel belang voor het optimaal functioneren van een bewaarsysteem. Een belangrijk onderdeel vormt de training en begeleiding van de klant door Bio Water Systems met betrekking tot het onderhoud van deze systemen
Web: www.biowatersystems.nl

Diederen Afwateringstechniek
Diederen Afwateringstechniek B.V. is een landelijk opererende groothandel op het gebied van Civieltechniek, Utiliteit en Installatietechniek. Ons omvangrijke assortiment stellen wij beschikbaar aan een groeiende groep professionele afnemers. Wij bieden onze klanten naast dit dynamische assortiment een intensieve begeleiding, een grondige kennis van de markt , een uitgekiend programma die hen in staat stellen nog slagvaardiger te ondernemen. 
Web: www.afwateringstechniek.nl

Zwan Pompen, Van der
Van der Zwan Pompen biedt een ruime sortering pompen voor diverse doeleinden. Deze worden geleverd als losse pomp, of als deel van een installatie. v.d. Zwan Pompen ontwerpt, levert en installeert fonteininstallaties riool- & vuilwaterinstallaties. Behalve de levering van materialen of een complete pompinstallatie bieden wij u ook technische ondersteuning. Onze monteurs kunnen voor u op lokatie installeren en aansluiten of onderhoud verrichten.
Web: www.zp.nl

 

• Bedrijf voor een van de bovenstaande rubrieken toevoegen