Tuin materialen

Tuin materialen

Grind en split

Grind is een populair materiaal voor in de tuin of op de oprit. Grind is mooi, veelzijdig en ook nog eens milieuvriendelijk! Op Grind-split.nl vindt U een enorm assortiment aan soorten grind die door heel Nederland kan worden afgeleverd binnen enkele dagen! Al sinds 2005 specialiseren Grind-split.nl zich in directe import van grind uit heel Europa, zodat ze U scherpe prijzen kunnen bieden met een goede service.
>> Lees verder over Grind-split.nl
 

 

Meubilair

Meubilair is een verzamelnaam voor allerhande meubels die worden gebruikt in en om uw huis, kantoor, of instelling.
 >> Lees verder
 Sculpturen en ornamenten

Een decoratief element binnen een landschap wordt ook wel scupltuur of ornament genoemd. Voor een echte tuinverfraaing zijn er diverse mogelijkheden
 >> Lees verder
 Planten en bomen

Planten en bomen maken de groene omgeving. Deze elementen vormen het gereedschap van Tuin- en landschapsarchitecten om mee te werken.
 >> Lees verder
 Ontwerp principes

Er zijn diverse ontwerp principes die van elkaar onderscheiden kunnen worden. De belangrijkste zetten we uiteen.
 >> Lees verder
 Overige materialen

Naast de materialen op deze pagina zijn er nog diverse andere die we bij elkaar hebben gezet.
 >> Lees verder

 

Verlichting

Een buitenruimte en de verlichting moeten met elkaar in harmonie zijn. Er zijn diverse soorten verlichtingsmogelijkheden.
 >> Lees verder
Water

Water is in diverse vormen toepasbaar. De meest gebruikte vorm is d.m.v. een vijver, fontein, beekloop of een mooi waterornament.
>> Lees verder
 Gereedschap


Gereedschap voor uw tuin of park nodig? De keuze is zeer groot en de vraag blijft wat u het beste kunt gebruiken voor elke handeling. 
>> lees verder

Gebouwen en structuren

Gebouwen en met name de structuren bepalen in belangrijke mate de sfeer en uitstraling van niet alleen de plek, maar ook de omgeving. 
 >> Lees verder
Duurzaam ontwerpen

Duurzame ontwerpen, is ontwerpen is een concept waarin ecologische (milieudimensie), economische en sociale belangen bij elkaar komen binnen een ontwerp, voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Duurzame ontwikkeling is de eis om een evenwicht tussen deze drie basisconcepten te vinden.
 >> Lees verder
Computer ontwerp en animatie

Een computer ontwerp, ook wel beeldende animatie van een ontwerp wordt steeds belangrijker en veelvuldiger gebruikt tijdens een ontwerpproces. 
 
>> Lees verder