Over deze site

Overkoepelende promotie
Landschapsarchitectuur.Net is ontstaan in 2005 en is voortgekomen uit de vraag naar een onafhankelijk informatief platvorm wat zich specifiek richt op het vakgebied van de Tuin- en Landschapsarchitectuur. De website heeft als doelstelling het vormen van een online overkoepelende informatiebron binnen de tuin-en Landschapsarchitectuur. Binnen de website is door de jaren heen een grote informatieve database opgebouwd van vakgerelateerde artikelen en contactgegevens van bedrijven die allen een verband hebben met het dynamische vakgebied van de Tuin- en Landschapsarchitectuur. De website richt zich op een brede promotie van de landschapsarchitectuur in Nederland en België. Hierdoor worden belangstellenden goed geïnformeerd en enthousiast gemaakt voor informatie uit het vakgebied en de diversiteit aan bureaus en vakgerelateerde bedrijven en organisaties.

Overzichtelijk en inzichtelijk
Door middel van een bureau- en informatiegids van alle bureaus en bedrijven die een relatie hebben met het vakgebied ontstaat er een snel en overzichtelijk geheel van het aanbod in zowel het binnen- als buitenland. Met de diverse inhoudelijke informatie binnen verschillende subpagina’s wil Landschapsarchitectuur.Net iedereen die beroepsmatig betrokken is binnen het vakgebied en die bijvoorbeeld de inzet van een specifiek bedrijf nodig heeft van dienst zijn. Hierdoor wordt het ook op een snelle manier inzichtelijk wat bureaus en gerelateerde bedrijven te bieden hebben.

Belangstellenden
Tot slot is de informatie van de site ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de tuin- en landschapsarchitectuur in de meest brede zin van het woord. Hierbij kan de website een handig online naslagwerk vormen voor diegene die zich binnen het dynamische vakgebied van de tuin- en landschapsarchitectuur bezighoudt. Voor de toekomst zal deze website zich steeds verder uitbreiden met nieuwe functies en mogelijkheden. Indien wij uw belangstelling hebben getrokken of u heeft nog vragen neem dan contact op voor meer informatie.