Straatmeubilair

Falco BV

Screenshot of www.falco.nl

Het productenpakket is inmiddels uitgegroeid tot een modern en trendsettend scala aan fraaie en degelijke producten voor de buiteninrichting.
Web: www.falco.nl

Felix Clercx

Screenshot of www.felixwood.nl

Het veelzijdige aanbod bestaat uit duurzame buitenconstructies, zoals een terras, overkapping of tuinhuisje. Maar ook kant-en-klare tuinproducten, onder andere tuinschermen.
Web: www.felixwood.nl

Gelfort Verkoop BV

Screenshot of www.gelfort.nl

Gelfort is een van de grootste Nederlandse producenten van hardhouten tuin- en parkmeubilair. Jarenlange ervaring en traditioneel Nederlands vakmanschap vormen de basis.
Web: www.gelfort.nl

KASTANOVA

Screenshot of www.kastanova.nl

Kastanova staat voor eerlijk, eigentijds en uniek handwerk. Authentiek stadsmeubilair en meubels op maat in eigen werkplaats.
Web: www.kastanova.nl

 

De Peppelhoeve

Screenshot of www.falco.nl

Peppelhoeve is een gerenommeerd hoveniersbedrijf en eigentijds tuincentrum met een eigen kwekerij, aangesloten bij de brancheorganisatie VHG en exclusief geselecteerd door De Tuinen van Appeltern.
Web: www.peppelhoeve.nl

Peter Sprengers

Screenshot of www.petersprengers.nl

Vormgever Peter Sprengers heeft met zijn eigen label DutchHomeArt een eigen plekje verworven op het gebied van inrichtingen van in- en exterieur en kent een enorme werk variƫteit.
Web: www.petersprengers.nl

Louis Poulsen Lighting

Screenshot of www.louispoulsen.com

Onze verlichtingsarmaturen staan bekend om hun originaliteit, eenvoud en buitengewone lichtbehandeling. De verlichtingsfilosofie achter de producten gaat uit van functie, comfort en sfeer
Web: www.louispoulsen.com/nl