Stenen leveranciers

Een overzicht van stenen leveranciers

ARGEX BV

Screenshot of www.argex.eu

Argex profileert zich met haar decennialange ervaring op de markt, als een “jonge”, dynamische en flexibele onderneming op de nationale en internationale markt.
Web: www.argex.eu

Wienerberger

Screenshot of www.wienerberger.nl

Wienerberger produceert en verkoopt onder de merknaam Terca, straatbakstenen in ongekende mogelijkheden qua vorm, kleur, formaat, structuur en afwerking.
Web: www.wienerberger.nl

Rotim Steenbouw bv

Screenshot of www.rotim.com

Rotim is betrokken en denkt mee met de opdrachtgever. Wij kunnen flexibel inspelen op behoeften en wij dragen oplossingen aan om bouwcreativiteit te maximaliseren.
Web: www.rotim.com

Romex voegmortel

Screenshot of www.romex-benelux.nl

Gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en toepassen van kunststof vloersystemen die voldoen aan de specifieke mechanische, chemische, elektrische en esthetische eisen van de markt.
Web: www.romex-benelux.nl

Masterstone BV

Screenshot of www.masterstone.nl

Masterstone importeert voor u de beste natuursteensoorten uit het Verre Oosten, Brazilie en België. Met name China staat bekend om haar graniet-, hardsteen- en zandsteen soorten.
Web: www.masterstone.nl

Allan Block Keerwanden

Screenshot of www.allanblock.nl

Als wereldwijd marktleider en specialist, helpt Allan Block reeds meer dan 20 jaar zowel particulieren als professionals met het realiseren van keerwanden voor hun droomtuin of project.
Web: www.allanblock.nl

Van den Ban b.v.

Screenshot of www.vandenban.com

Wij leveren een uitgebreid assortiment betonartikelen voor de bestratingsmarkt.Efficiënte logistiek zorgt ervoor dat alles op tijd op de juiste plaats komt.
Web: www.vandenban.com

Buiter Beton

Screenshot of www.buiterbeton.nl

De economische betonklinker is bij uitstek geschikt voor een stevige oprit. Maar ook op een terras laat deze klinker zich van zijn allerbeste kant zien.
Web: www.buiterbeton.nl