Tuincentra

LANDELIJKE TUINCENTRA

www.intratuin.nl
Intratuin, een organisatie met karakter
Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Een krachtige verkoopformule. Intratuin is niet voor niets marktleider, met een naamsbekendheid van bijna honderd procent.
Intratuin heeft 57 vestigingen in Nederland en 2 in België.

www.tuincentrumovervecht.nl
De 14 Tuincentrum Overvecht vestigingen zijn stuk voor stuk zeer complete tuincentra, met een assortiment van zo’n 50.000 artikelen dat steeds up-to-date wordt gehouden. Door sfeervolle presentaties van artikelen in onze tuincentra krijgt u nieuwe ideeën aangereikt voor uw eigen huis, tuin of balkon. En: onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.

www.groenrijk.nl
Bij de 45 tuincentra van GroenRijk kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden u een breed assortiment voor buiten en binnen. Daarnaast is GroenRijk specialist op het gebied van vijvers en woondecoratie. En bij een groot aantal tuincentra vindt u ook al uw dierbenodigdheden.

www.hornbach.nl
HORNBACH opende in 1968 als eerste onderneming in Europa een gecombineerde bouwmarkt met tuincentrum in Duitsland. Meer dan 120 bouwmarkten en tuincentra in Europa staan voor u klaar. Tegenwoordig zijn wij met grootschalige bouwmarkten en tuincentra vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Tsjechië, Slowakije, Luxemburg en Zwitserland en Zweden. De komende jaren zullen we ook naar andere Europese landen expanderen.

www.schoehuijs.nl
U kunt bij ons terecht voor allsoorten sierbestrating, tuinhout, natuursteen, blokhutten, tuinhaarden, waterelementenen en nog veel meer inrichtingsmaterialen voor uw tuin. Op onze website vindt u ons gehele assortiment overzichtelijk bijeen: tuinhout (geimpregneerd en hardhout),steengoed (waaronder vele soorten sierbestrating) en overige tuinelementen zoals vijvers, tuinhaarden en blokhutten. Ook staan op onze site verschillende tips voor het verwerken van onze materialen, de algemene leveringsvoorwaarden, informatie over collectief voordeel, enz.

www.welkoop.nl
Agri Retail is de franchisegever van Boerenbond en Welkoop. Twee namen voor één winkelformule. Boerenbond opererend onder de rivieren en Welkoop boven de rivieren. De Boerenbond- en Welkoopwinkels zijn gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft. Dit ziet u al aan ons logo, waaraan sinds 2003 de slogan ‘Beleef het buitenleven!’ is toegevoegd.