Tuin ontwerpen

Alle informatie over het ontwerpen van een tuin bijeen
Je eigen tuin ontwerpen of toch een tuin- en landschapsarchitect inschakelen? Op deze pagina veel tips wanneer u besluit zelf aan de slag te gaan en voorbeeld ontwerpen. Indien u een bijdrage heeft voor deze rubriek, neem dan contact met ons op.

zelf een tuinontwerp cursus doen 
Bekijk een overzicht van verschillende cursussen waarbij u zelf kunt leren hoe u een tuin ontwerpt.

Op dit moment hebben we 2 verschillende cursussen in ons overzicht waarbij u zelf kunt leren hoe u een tuin ontwerpt:

Diverse opleidingen binnenhuisarchitectuur
Ben jij creatief en wil jij anderen adviseren bij het inrichten van hun huis? Volg dan nu de cursus Binnenhuisarchitectuur en word binnen 12 maanden de beste interieurontwerper! Tijdens de cursus Binnenhuisarchitectuur leer je alles over stijlen, trends, inrichtingen en sfeer. Lees snel verder of vraag gratis de studiegids aan.n.
Bekijk hier de verschillende binnenhuisarchitectuur gerelateerde opleidingen van de NTI


IPD tuinarchitectuur opleiding
Een opleiding Tuinarchitectuur betekent uzelf veelzijdig ontwikkelen en uzelf de kans gunnen op een leuke en afwisselende baan. U benut en (her)ontdekt verschillende talenten en u combineert die met bevlogenheid: creativiteit, communicatie, commercie en ja, ook waarneming en ruimtelijk inzicht. Wilt u uw groene vingers inzetten om een succesvolle carrière als tuinontwerper op te starten? De opleiding Tuinarchitectuur is een investering die u snel terug verdient!
Lees hier meer informatie over deze IPD opleiding 

De LOI cursus Tuinarchitectuur
De cursus brengt je stap voor stap alle kneepjes van het vak bij. Ontdek nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen voor je eigen tuin of voor die van iemand anders.
Met de cursus Tuinarchitectuur zet je de eerste stap naar de aanleg van jouw droomtuin of die van iemand anders. De cursus brengt je stap voor stap alle kneepjes van het vak bij, zodat je aan de slag kunt in een vakgebied dat aansluit op de cursus. Bovendien krijg je bij de cursus Tuinarchitectuur het prachtige boek ‘Beplantingsleer’ en de handige video ‘Snoeien’. Tijdens de gratis praktijkdagen ervaar je de praktische kant van het tuinontwerpen. Een zeer complete cursus dus, met veel extra’s!
Lees hier meer informatie over deze LOI cursus

Tuin- Landschapsarchitect zoeken?
Wanneer u ervoor kiest een tuin- of landschapsarchitect in te schakelen kunt u het beste de bureaugids op Landschapsarchitectuur.Net doorlopen en te zoeken naar een bureau wat bij uw past.

Bekijk het totaal overzicht van architecten in de bureaugids