Adverteren

Informatie over adverteren op Landschapsarchitectuur.Net

De Doelgroep
De website Landschapsarchitectuur Net richt zich specifiek op de doelgroep tuin- en landschaparchitectuur liefhebbers. Met honderden informatieve pagina’s verdeeld in uiteenlopende onderwerpen die gerelateerd zijn aan de tuin- en landschapsarchitectuur is de website binnen het vakgebied in haar vorm een van de grootste informatieve websites.
Landschapsarchitectuur Net heeft een groot bereik en is in combinatie met aantrekkelijke tarieven een interessante website voor adverteerders. Met een advertentie op Landschapsarchitectuur Net bereikt u online een scherp gedefinieerde doelgroep, bestaande uit ontwerpers, uitvoerders, beleidsmakers, besluitvormers, planners, beheerders, lesgevenden en voorlichters op het gebied van het de tuin- en landschapsarchitectuur.

De mogelijkheden 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven om te adverteren op Landschapsarchitectuur.Net

Vermelding brons
Een vermelding van uw bedrijf binnen de informatiegids. In de categorie van het onderwerp van uw bedrijf komt een beschrijving van max. 100 woorden en krijgt de website van uw bedrijf een vermelding.
Dit kan zijn bij bureau’s of op een subpagina in de informatiegids.

Vermelding zilver
Een vermelding brons +
Een banner (60 x 468 pixels) van uw bedrijf bij pagina ‘sponsors’ en op één subpagina waarin uw bedrijf ook een ‘brons vermelding’ heeft in de informatiegids.

Vermelding goud
Een vermelding brons + vermelding zilver +
Een banner (284 x 186 pixels) van uw bedrijf op de hoofdpagina van Landschapsarchitectuur.Net

Specials
Naast de mogelijkheden (brons, zilver, goud) is er ook de optie om te adverteren met een ‘special’.
Adverteren met een special is van toepassing wanneer u voor een bepaalde tijd een specifieke open dag, congres, evenement, vacature of prijsvraag onder de aandacht wilt brengen. Informeer naar de mogelijkheden van een special voor uw organisatie.


Neem contact op met Landschapsarchitectuur Net als u belangstelling heeft in meer informatie omtrent adverteren op Landschapsarchitectuur.Net
U ontvangt dan meer informatie over de tarieven en verdere gang van zaken.