Bureaus België

Bureaus België

Diverse bureaus uit België

DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT
Wij verzorgen ontwerp-aanleg-onderhoud van tuinen, parken en industrie Grondwerken & containerdienst
Opritten & terrassen in betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, tegels & hardhout Alle beplantingswerkzaamheden met planten van hoge kwaliteit – Snoeien van hagen, bomen, struiken, aanleg van gazon(gezaaid/ grasrollen)- Alle vijveraanleg & onderhoud tuindecoratie & buitenverlichting
Alle draadafsluitingen, poorten & afsluitingen in duurzaam hout.
web: www.deteldertuinen.be

Clement tuinarchitectuur bvba
Een familie bedrijf met reeds 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere en dedrijfstuinen. Tuinarchitect Clement BVBA : via onze techniek en onze creativiteit zoeken wij voor elke tuin, groot en klein, de gepaste oplossing en sfeer. Streven naar perfectie en vertrouwen zijn onze doelstellingen.
web: www.karlclement.be

Tuinarchitectuur VERELLEN
Gevestigd in Vorst-Laakdal en actief sinds 1989.
Wij beschikken over een ruime en brede ervaring op het vlak van tuincreatie en -onderhoud voornamelijk in de regio Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.
Wij assisteren u graag op het vlak van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bovendien beschikken we over een eigen plantenkwekerij. Elke tuin verdient zijn eigen uitstraling. Als tuinarchitect maak ik er graag iets moois van samen met u!
web: www.tuinarchitectuur-verellen.be

c t r l – z | landschapsarchitectuur
CTRL-Z Landschapsarchitecten is een divers bureau voor architecture, urban planning, landschapsarchitectuur, landscape architecture, tuinarchitectuur, stedenbouw, publieke ruimte, parken tuinontwerpen en landschapsplanning,
web: www.ctrl-z.be

ALAIN-DOR
Tuin- en landschapsontwerpe op diverse schaalniveaus.
bekijk de referentieprojecten op de website
web: www.alain-dor.be

De Witte Roos
Tuinarchitect Van Looy Wilfried is voor het ontwerp en aanleg van al uw groenprojecten de aangewezen partner. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stads- en binnentuinen en het renoveren van bestaande tuinen. Behalve het ontwerp en de realisastie van uw tuin zijn wij ook graag uw partner voor alle werken rond een tuin.
web: www.dewitteroos.be

Tuinplan
Tuinplan-ten(Rik Hiergens) levert U budgetvriendelijke ontwerpen en het volledige gamma planten aan concurrentiele prijzen.
web: www.users.telenet.be/tuinplan-ten

Chris Ghyselen tuinarchitect
ontwerpt en creëert tuinen en borders vanuit een passie voor design, vormen én planten. Ontdek z’n eigen “Open tuin” of laat je inspireren door de vele realisaties onder “ontwerp”. Ongewone planten en bloemen worden getest en gekoesterd. Nieuwe kruisingen en bijzondere vormen van duizendknoop of Persicaria’s zijn een echte passie.
web: www.chrisghyselen.be

Tuinarchitecten Reynders
De perfecte omschrijving van de perfecte tuin. De tijd van de uitgestrekte grasvlakte voor de deur ligt immers ver achter ons. De nieuwe tuin is de geslaagde combinatie van gevoel en rede, van romantiek en techniek, van verlangen en vakkennis. Het resultaat is een plaats waar het leven goed is en vriendelijk voor de bewoners. Een droom!? Toch loopt het realiseren van die droom niet altijd over rozen. De keuze van uw tuin-partner is heel belangrijk als u wilt dat een bloeiend idee ook effectief wortel schiet. Wij kunnen uw partner zijn, een team met talent en realistische visie op uw droomtuin.
web: www.tuinen-reynders.info

Tuinaanleg Tuinen- Lieven
Tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulier en industrie zijn onze passie, en dit al ruim 7 jaar! Op deze site kan u kennismaken met ons bedrijf en vindt u een aantal foto’s van onze realisaties.
web: www.tuinen-lieven.be

Fons Stevens Tuinarchitect
Vooraleer u met de aanleg van uw tuin van start gaat, is het raadzaam om een doordacht tuinplan uit te tekenen. Een prachtige tuin moet immers het verlengstuk zijn van uw woning. De leefgewoonten binnenskamer worden omgezet in daadwerkelijke vormen buitenshuis, waarin u als trotse bewoner van uw woning uw specifieke wensen herkent! Bij deze filosofie in het achterhoofd kan een vakman u helpen tot het creëren van uw droomtuin.
web: www.tuinenstevens.be

PATRICKS GARDEN TEAM
Een geslaagde tuin is in elk seizoen een lust voor het oog
en een aangename leefomgeving. Maar hij ontstaat niet vanzelf! Aan de basis van elke tuin liggen de natuurliefde en de vakkennis van de mensen die hem hebben ontworpen en aangelegd. Een grondig onderhoud met hier en daar een aangepaste “touch” verandert soms uw hele tuin in een ware pracht. Een evenwicht tussen de open en beplante ruimten maakt van uw tuin een open en aangename leefruimte. Dat is de kunst van het juiste ontwerp. Een correcte en volledig keurig afgewerkte aanleg zorgt voor die aangename leefomgeving.
web: www.pgt.be

Nick Colson Tuinarchitectuur bvba
Het omvormen van uw tuin tot uw droomtuin gebeurt in verschillende stappen. De eerste stap is een vrijblijvende afspraak om eens kennis te maken. Wij komen ter plaatse met een uitgebreid fotoboek, bekijken de huidige toestand van uw tuin en praten met U over uw wensen. Op basis van uw wensen en een opmeting van het terrein wordt er een eerste ontwerpschets opgemaakt. In dit voorontwerp krijgen uw tuindromen een eerste concrete vorm. Lees verder op onze website!
web: www.tuinaanleg-tuinarchitect.be

Kristof Brackez Tuinarchitectuur
Een hoveniersbedrijf dat dit jaar zijn 10 jaar bestaan viert en werd opgestart als eenmanszaak door Kristof Brackez. In de loop der jaren zijn we geëvolueerd tot een zaak met een dienstenpakket dat alles wat met tuin te maken heeft aanbiedt.Ons werkterrein strekt zich uit van particuliere tuinen tot parken en bedrijfsterreinen. Tientallen grote en kleinere bedrijven, instellingen en particuliere opdrachtgevers schonken ons reeds hun vertrouwen, en daar zijn we trots op.
web: www.brackez.be

Vranckx Tuin- en Landschapsarchitecten
Tuinarchitect Vranckx gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.
web: www.tuinenvranckx.be

 

Algemeen

B.V.T.L.
Belgische Vereniging van Tuinarchitecten en Landschapsarchitecten
Op 24 augustus 1930 werd in Antwerpen door een tiental Belgische tuinarchitecten, en dat onder de stimulerende leiding van Jules Buyssens en Georges Wachtelaer, de Vereniging van Belgische Tuinarchitecten, V.B.T., opgericht. Vijf jaar later, op 16 oktober 1935, zal die het statuut van wettelijk erkende beroepsvereniging krijgen. In 1998 richt de beroepsvereniging, onder impuls van haar voorzitter Antoinette Timmermans en secretaris Jean-Pierre Dewit, een permanent secretariaat in waardoor de beroepsbelangen van de leden op een nog efficiëntere manier behartigt kunnen worden. De B.V.T.L. kan terugblikken op een rijk verleden. Vandaag genieten vele leden nationale en internationale erkenning. Samen met de beroepsvereniging staan zij garant voor de waardigheid van het vak.
web: www.bvtl.be