Hoe werkt de site

Hoe werkt Landschapsarchitectuur Net?
De website bestaat uit de volgende hoofdonderdelen.

Actueel nieuws
Op de eerste pagina van Landschapsarchitectuur.Net vind je dagelijks actueel nieuws op het gebied van de Tuin- en Landschapsarchitectuur, stedenbouw, architectuur en vastgoed. Het allerlaatste nieuws van verschillende informatiebronnen is zo eenvoudig in één oogopslag terug te vinden op één pagina bijeen. Wanneer u op een nieuwsbericht klikt komt u automatisch bij de bron zelf terecht.

Tuin en Landschapsarchitectuur Bureaus
Op Landschapsarchitectuur.Net zijn alle tuin- en landschapsarchitectuur en stedenbouwkundige bureaus uit binnen- en buitenland terug te vinden. Van elk bureau is op zowel alfabetische volgorde, als ook een verdeling per provincie, meer contact informatie terug te vinden.
Bekijk hier de bureaus

De Informatiegids
Via de informatiegids kun je alle benodigde informatie terugvinden van relevante bedrijven, leveranciers, organisaties en instanties, naslag bronnen en handige referentiebronnen voor sfeerbeelden en impressies ten behoeve van het vakgebied.
Bezoek hier de informatiegids

Theorie en praktijk
Hier is zeer veel achtergrond informatie over het vakgebied. terug te vinden. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. tuin- en parkinrichting, interviews, stedenbouw en
projectontwikkeling en ruimtelijke ordening.
Bekijk hier alle achtergrond